Leverancier van Wenger laptoptassen, rugzakken en trolleys - personaliseren met bedrijfslogo

Wij van laptoptassen-online hebben ons al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leveren van zakelijke laptoptassen van het Zwitserse merk Wenger. Bij ons vindt u dan ook het grootste assortiment tassen van dit A-merk. Dus bent u op zoek naar een zakelijke laptoptas, rugzak of trolley van Wenger dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij kopen rechtstreeks in bij Wenger en hebben daarom directe toegang tot de voorraden van de fabrikant. Ook grote aantallen laptoptassen zijn voor ons geen probleem. We beschikken zelf over ruime voorraden en hebben ook nog rechtstreeks contact met de buitenlandse importeurs van Wenger.

 

Tassen bedrukken

 

Een laptoptas of laptoprugzak met uw eigen bedrijfs logo?

Regelmatig vragen bedrijven ons naar de mogelijkheid om Wenger laptoptassen, rugzakken of trolleys te laten bedrukken met hun eigen logo. Ook dit is voor ons geen probleem. Voor het bedrukken van uw logo maken we gebruik van een heatpress machine, waarmee een mooi, duurzaam resultaat wordt bereikt. Van uw logo wordt een speciale transfer-sticker gemaakt en op de tas 'geperst'. Zelfs 2-kleuren logo's zijn tegenwoordig mogelijk.

Vrijwel elke tas is geschikt om bedrukt te kunnen worden, maar de maximale afmetingen van het logo worden in hoge mate bepaald door de keuze voor een bepaalde tas of trolley. We hebben alle Wenger tassen en trolleys in onze eigen showroom staan. Neem vrijblijvend contact met ons op om u goed te laten adviseren. Samen met u kijken we dan naar de beste oplossing.

U kunt ons ook mailen, stuur dan svp het logo mee.

 

Laptoptas met logo
Een laptoptas met uw eigen logo
trolley met eigen bedrijfs logo
Een gewaardeerd geschenk voor uw medewerkers

 

Laptoptas met logo - laser gegraveerd logo

Een andere manier om uw laptoptas met een bedrijfslogo te verfraaien is om het logo in een metalen plaatje te graveren en deze vervolgens op een vantevoren vastgestelde plek op uw rugzak, tas of trolley te bevestigen. De kosten bedragen hiervoor € 10,- euro per logo en € 85 eenmalige instelkosten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

laptoptassen met logo

 

Snelle levering uit voorraad, een eigen showroom, een passend advies

Bent u op zoek naar een B2B leverancier van de kwaliteits-laptoptassen van Wenger, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over het leveren van grotere aantallen tassen of over het laten bedrukken van uw tassen, rugzakken of trolleys, dan beantwoorden wij uw vragen graag.

 

Wenger Laptoptassen importeur

 

Leverancier van Wenger tassen

We kunnen U de gehele collectie tassen leveren van het merk Wenger: zakelijke laptoptassen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uitstraling gegarandeerd. We hebben rechtstreeks contact met Wenger en kunnen voor u de grootste aantallen tassen reserveren en bestellen.


Voordelen voor bedrijven:

 

  • korting bij grotere aantallen
  • snelle levering uit voorraad
  • een deskundig advies
  • bedrukken met bedrijfslogo is mogelijk
  • heldere betaalcondities
  • Wenger limited lifetime guarantee - wij regelen het voor u